Digitale transformatie workshops met Microsoft Business Applications

Innovatieve oplossingen ontwikkelen in het publieke domein

2at biedt, in samenwerking met Microsoft, een selectie workshops aan die specifiek zijn ontworpen voor publieke organisaties. Deze workshops begeleiden organisaties bij diverse aspecten van hun digitale transformatie met Microsoft Business Applications.

Deelnemen aan deze workshops stelt publieke organisaties in staat om hun digitale strategie te versterken en innovatieve oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en doelen. De diversiteit van het workshopaanbod zorgt ervoor dat elk programma nauw aansluit op verschillende organisatiedoelstellingen.

Of het nu gaat om het optimaliseren van operationele processen of het verbeteren van interacties met betrokkenen, onze workshops bieden praktische begeleiding en inzichten die relevant zijn voor het publieke domein. Wij streven ernaar om publieke organisaties te ondersteunen bij een succesvolle digitale transformatie, aangepast aan de specifieke uitdagingen en doelen van elke organisatie.

Overzicht van alle workshops

Meer uit Microsoft Technologie halen

Envisioning Workshop

  • Verken de mogelijkheden voor jouw organisatie
  • Initieer jouw digitale transformatie met Microsoft Catalyst, een bewezen en krachtige innovatieve aanpak. Samen definiëren we met behulp van design-led thinking-concepten de modernisering reis van jouw organisatie.
Business Value Assessment

  • Ontsluit het potentieel van jouw bedrijfstransformatie
  • Ontdek de mogelijkheden door technologie-investeringen af te stemmen op zakelijke doelen. Wij helpen je, samen met besluitvormers, de zakelijke waarde van jouw digitale transformatie te kwantificeren.

Solution Assessment

  • Ontwikkel een roadmap voor jouw digitale transformatie
  • Realiseer organisatiedoelen door actieve betrokkenheid bij het herzien van bedrijfsdoelen, processen en technologie. Het resultaat is een aangepaste roadmap voor het bereiken van digitale transformatiedoelen.

Governance Workshop for citizen development

  • Operationaliseer best practices met governance en implementatie
  • Verbeter governance en beheer van technologie en processen volgens een goedgekeurd actieplan. Voor bedrijven die klaar zijn om nieuwe app-ontwikkeling en levenscyclus modernisering op te schalen, biedt het Center of Excellence vertrouwen aan IT-afdelingen en bedrijfseigenaren.
Tailored Demo

  • Ervaar hoe transformatie eruitziet
  • Bekijk Microsoft Business Applications in actie, gericht op het aanpakken van de meest urgente problemen van vandaag. Voor bedrijven die belangrijke scenario's voor digitale transformatie hebben geïdentificeerd, biedt de op maat gemaakte demo een visuele weergave van de voorgestelde oplossing.

Download hier het volledige overzicht van alle workshops in PDF

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Schrijf je in of stel een vraag!

We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om je direct in te schrijven voor een van onze workshops. Heb je vragen of wil je diepgaander inzicht in hoe onze workshops jouw digitale transformatie kunnen ondersteunen? Neem gerust contact met ons op via e-mail op dave@2at.nl of vul het formulier in op onze website.

Wij staan klaar om jouw organisatie te begeleiden op het pad van succesvolle digitale transformatie met Microsoft Business Applications. Ontdek de mogelijkheden en zet de volgende stap naar een innovatieve toekomst met 2at en Microsoft.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl
Relatie- management voor publieke organisaties
Relatiemanagement is voor zowel de overheid als het onderwijs dé sleutel tot succes. Meer dan ooit is het cruciaal om goed te begrijpen wat er bij uw stakeholders speelt, en technologie kan dit proces vereenvoudigen én verbeteren.
×