Onderwijs aanbieden waarin het voor iedereen mogelijk is om een eigen leerroute uit te stippelen

Masterclass Leven Lang Leren

De druk op het onderwijs neemt toe. Er worden steeds meer manieren van onderwijs gevraagd door steeds meer doelgroepen. Hoe kun je dit als onderwijsinstelling nu bolwerken?
Wij bij 2at geloven in de kracht van technologie, met het Microsoft Power Platform als stevig fundament. In een driedaags traject wordt jouw organisatie meegenomen door de nieuwe manier van werken. De huidige situatie wordt in kaart gebracht en nieuwe koersen worden zorgvuldig uitgestippeld.

De experts van de Masterclass Leven Lang Leren helpen u de koe bij de horens te vatten. Wij werken samen met u naar één gezamenlijk doel: gepersonaliseerd en flexibel onderwijsaanbod.

Herdefinieer onderwijs in een digitale wereld

Wat kan de Masterclass voor jouw organisatie betekenen?

Zowel de wetenschap als de beroepenmarkt maakt een razendsnelle verandering door. Beroepen en werkzaamheden ontwikkelen zich iedere dag en dat is mede ingegeven door de snelle maatschappelijke -en technologische ontwikkelingen. Dit laat de druk op onderwijsinstellingen toenemen om het onderwijsaanbod en opleidingen up-to-date en relevant te houden. Alle zeilen moeten worden bijgezet om te bewegen naar een andere aanpak, maar waar moet je beginnen?

Tijd is schaars en de knowhow is niet altijd volledig aanwezig. Er wordt veel gevraagd van onderwijsinstellingen en de uitbreiding van het takenpakket lijkt niet op te houden. Het aanbieden van opleidingen in de leeftijd 6-30 jaar is niet meer voldoende. Er wordt tegenwoordig verwacht dat ook het faciliteren, begeleiden en aanbieden van opleiding aan alumni moeiteloos wordt opgepakt.

De ambitie is duidelijk: het onderwijs moet zich transformeren naar een situatie waarin het voor iedereen mogelijk wordt om een eigen leerroute uit te stippelen. Hiervoor moeten opleidingstrajecten worden aangeboden die passen bij de student en flexibel zijn betreffend tempo en onderwijsaanbod. Dit is een flinke kluif, maar tegelijkertijd een mooie uitdaging waar technologie een cruciale rol in speelt. U staat hier niet alleen voor, ervaren experts staan tot uw beschikking. Samen werken we aan serieuze ambities in onze Masterclass; Leven lang Leren.


Ontdek meer over deze masterclass

Download de brochure

Benieuwd naar de Masterclass Leven Lang Leren?

Problemen zijn er om verholpen te worden, zeker in de educatieve sector. De masterclass helpt uw organisatie een koerswijziging te maken en ondersteunt deze met technologie. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Joost Bentvelsen
Joost Bentvelsen
Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl