Governance Workshop voor citizen development

Durf te ontdekken

De snelle opkomst van low-code technologie, zoals het Microsoft Power Platform, verandert de manier waarop bedrijfsvoering en IT samenwerken. Doordat medewerkers in het veld meer en meer zelfstandig aan de slag kunnen met het digitaliseren van hun werkzaamheden, het zogenaamde citizen development, is het mogelijk te versnellen in de Digitale Transformatie. Tegelijkertijd ontstaan er hierdoor nieuwe vraagstukken rondom grip en beheersbaarheid.

De Governance Workshop is speciaal ontworpen om organisaties hierbij te ondersteunen. Het doel van de workshop is een goede landingsbaan te creëren voor de implementatie van citizen development en strategieën te ontwikkelen op basis van het negenvlaks governance model. Zo begeleiden we u bij het maken van de juiste beleids-, governance- en architectuurkeuzes.

Inhoud van de workshop

Het proces

Tijdens de Governance Workshop worden verschillende aspecten behandeld om een succesvolle implementatie van citizen development te waarborgen. De workshop omvat interactieve sessies en praktijkvoorbeelden die deelnemers inspireren en ondersteunen bij het implementeren van citizen development op een schaalbare en gecontroleerde wijze.

Enkele belangrijke onderwerpen die aan bod komen zijn hieronder geformuleerd, klik op de pijltjes voor meer informatie: 

Strategiebepaling

Samen met de deelnemers wordt er een passende strategie ontwikkeld voor de uitrol van citizen development in het onderwijs. Hierbij wordt gebruikgemaakt van het negen vlaks governance model om een overzichtelijke en gestructureerde aanpak te bieden.

Architectuur en Governance

De workshop besteedt aandacht aan het opzetten van een passende architectuur en governance voor het Microsoft Power Platform. Dit omvat het definiëren van beleidsregels, procedures en richtlijnen om een gecontroleerde en veilige omgeving te creëren voor citizen development

Activering van medewerkers

Het succes van citizen development hangt af van de betrokkenheid van medewerkers en afdelingen. De workshop biedt begeleiding bij het activeren van medewerkers en het stimuleren van betrokkenheid en nieuwsgierigheid. Hierbij wordt gefocust op het identificeren van medewerkers met intrinsieke motivatie en het delen van succesvolle toepassingen.

Meetbaar maken van resultaat


Om het succes van de digitale transformatie te evalueren, is het essentieel om meetbare resultaten te definiëren en te meten. De workshop geeft inzicht in de relevante KPI's en biedt handvatten om resultaten te monitoren en bij te sturen waar nodig. 

Aanvraag voor de Governance Workshop

Laat uw gegevens achter voor meer informatie

Ontdek 2at's Governance Workshop voor volledig gebruik van het Microsoft Power Platform. Onze begeleiding en inzichten zijn specifiek voor overheids- en onderwijsinstellingen. Creëer een solide governance-model en een strategie voor succesvolle citizen development en digitale transformatie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over deze workshop of laat uw gegevens achter. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl