Masterclass: Flexibel onderwijs in een digitale wereld

Herdefinieer onderwijs in een digitale wereld

Onderwijsinstellingen staan voor grote uitdagingen. Zowel de wetenschap als de beroepenmarkt maakt een razendsnelle verandering door. Een dynamische maatschappij en nieuwe technologieën stellen daarbij nieuwe eisen aan het onderwijs. De specialisten van de Masterclass staan klaar om uw organisatie te helpen bij de eerste stappen richting een nieuwe manier van werken. 


Verder kijken dan de vraag - 2at

In gang zetten van verandering

Durf van wel

Tijdens de Masterclass ‘flexibel onderwijs in een digitale wereld’ wordt u geholpen de koe bij de horens te vatten om met uw organisatie een doeltreffende transformatie in gang te zetten. Zowel als instelling, maar ook in de verandering van een complex en gefragmenteerd ICT-landschap naar een integraal onderwijs platform waarmee u in staat bent op een eenduidige, gepersonaliseerde en flexibele manier de student van dienst te zijn gedurende de complete reis van beginnend student tot alumnus en zelfs daarna, een leven lang.

In de Masterclass werken we met een multidisciplinair team van ‘change agents’ die vanuit de huidige werkelijkheid en uitdagingen toewerken naar een visie en deze vertalen naar een roadmap door middel van prototyping. Door u te inspireren met de moderne mogelijkheden en vergelijkbare initiatieven helpen de experts u een concreet beeld te vormen. De masterclass moet niet alleen het brein, maar juist ook de organisatie in beweging brengen.

De eerste dag vindt plaats bij Microsoft op Schiphol. Vervolgens wordt er een tweedaagse georganiseerd op locatie van Microsoft te Dublin. Mochten de geldende maatregelen dit niet toelaten dan kunnen we ook uitwijken naar Microsoft Nederland of België. De vierde dag organiseren we bij u op locatie.

Iedereen een eigen leerroute voor een leven lang leren

Wat kan de Masterclass voor jouw organisatie betekenen?

De ambitie van het Ministerie van Onderwijs is duidelijk: het onderwijs moet zich transformeren naar een situatie waarin het voor iedereen mogelijk wordt om een eigen leerroute uit te stippelen. Een eigen opleidingstrajecten voor iedere student en dan eigenlijk een heel leven lang. Dit is een flinke kluif, maar tegelijkertijd een mooie uitdaging waar technologie een cruciale rol in speelt. Er wordt tegenwoordig verwacht dat ook het faciliteren, begeleiden en aanbieden van opleiding aan alumni moeiteloos wordt opgepakt.

Nieuwe technologische mogelijkheden kunnen hier dus een evidente rol in gaan spelen, maar in de praktijk is het niet altijd eenvoudig om dit goed in te passen. De experts van de Masterclass helpen u en uw organisatie daarom, om met concrete stappen en resultaten een doeltreffende transformatie te maken waarbij al deze facetten evenwichtig in balans worden gebracht en de potentie van een integraal technologisch platform volledig benut kan worden.

Wij werken daarbij samen met u naar een gezamenlijk doel: flexibel onderwijsaanbod, dat beter inspeelt op de wensen van studenten en organisaties.


Ontdek meer over deze masterclass

Download de factsheet

Download de volledige factsheet om meer inzicht te hebben in de doelstellingen, visie, planning en onze partners. 
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Benieuwd naar de Masterclass

Flexibel onderwijs in een digitale wereld

Problemen zijn er om verholpen te worden, zeker in de educatieve sector. De masterclass helpt uw organisatie een koerswijziging te maken en ondersteunt deze met technologie. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Joost Bentvelsen
Joost Bentvelsen
Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl