Diverse roundtable evenementen in samenwerking met Microsoft

Onderwijs, overheid en energie

De komende periode organiseert 2at in samenwerking met Microsoft diverse roundtable sessies voor het onderwijs, overheid en energiesector. Deze sessies bieden organisaties de mogelijkheid om kennis te delen en contacten te leggen met instellingen die vergelijkbare vraagstukken hebben. Het is een uitgelezen kans om aanwezig te zijn en deel te nemen aan het gesprek. Er zijn slechts 20 plekken beschikbaar per evenement, dus wacht niet te lang om u aan te melden en verzekerd te zijn van uw plaats. Bekijk hieronder de sessies: 

 • Innovation with Power Platform: Achieve more with Less  (onderwijs)
 • Boost the energy grid with Power Platform (energie sector)
 • Een verbonden en transparante overheid (overheid)

Innovation with Power Platform: Achieve more with Less

Roundtable sessie onderwijs

De onderwijssector heeft dringend behoefte aan digitale transformatie. Het Power Platform introduceert technologie die onderwijzers op veel manieren kan helpen, zoals het maken van aangepaste applicaties en het automatiseren van routine taken. Dit kan leiden tot een betere leerervaring voor studenten in een veilige online omgeving. De reis van de Open Universiteit met "It's all about interaction!" biedt meer inzicht in deze ontwikkeling.

Tijdens dit persoonlijke rondetafelgesprek kunt u niet alleen genieten van het verhaal van de Open Universiteit, maar ook de kans krijgen om trends en uitdagingen in de onderwijssector te bespreken, uw feedback te geven en te interageren met andere deelnemers.

Registreer nu en neem deel aan de rondetafel om:
 • Persoonlijke en interactieve discussie te voeren over de behoeften van de branche en de organisatie.
 • Te leren over de trends en uitdagingen in de sector en hoe ze kunnen worden opgelost.
 • Te leren over 's werelds meest complete set van geïntegreerde low-code ontwikkelingstools.

Roundtable onderwijs IT

Boost the energy grid with Power Platform

Roundtable sessie energie

Om te kunnen voldoen aan de snel veranderende behoeften van klanten, moeten energieleveranciers zich aanpassen aan nieuwe IT-ontwikkelingsstrategieën. Power Platform-technologie kan hierbij helpen door routineprocessen te automatiseren en datagestuurde besluitvorming mogelijk te maken. Dit leidt tot meer efficiëntie, betere samenwerking tussen IT- en bedrijfsteams, kostenbesparingen, meer flexibiliteit en schaalbaarheid en betere data-analyse.

In de energiesector kunnen specifieke toepassingen worden gebouwd voor onder andere energiebeheer, asset-tracking en onderhoudsplanning, wat kan leiden tot verbeterde efficiëntie, lagere kosten en betere middelenallocatie.Tijdens deze ronde tafelbijeenkomst op locatie zul je niet alleen kunnen genieten van het verhaal van netbeheerder TenneT, maar ook de kans krijgen om de trends en uitdagingen van de energiesector te bespreken, feedback te geven en te communiceren met andere deelnemers.

Registreer nu en neem deel aan de roundtable om:
 • Interactieve discussieste hebben over de behoeften van de industrie en de organisatie.
 • Meer te leren over de trends en uitdagingen in de industrie en hoe deze kunnen worden opgelost.
 • Meer te leren over 's werelds meest complete set geïntegreerde tools voor low code ontwikkeling.

Roundtable energie

Een verbonden en transparante overheid

Roundtable sessie overheid

Hoe houd je alle belanghebbenden tevreden en werk je effectief samen in de overheid? Een CRM-oplossing kan helpen om alle relaties zorgvuldig te betrekken en integraal bij elkaar te brengen. Door deze data op het juiste moment in te zetten, kan de dienstverlening worden gepersonaliseerd en de beschikbare informatie binnen de organisatie op een juiste manier worden afgeschermd. Het is belangrijk om integraal te organiseren en flexibel te handelen op iedere situatie, en om relatiedata centraal op te slaan om inbreuken te voorkomen.

Op 25 mei is er een evenement, "een verbonden en transparante overheid (CRM voor de overheid)". Tijdens dit evenement zal Wim van Twuijver de beleidsmatige impact van relatie management toelichten, zal Dave Kiwi de waarde van technologie met u bespreken en zal Melody Merenciana haar ervaringen bij de implementatie van CRM bij de Gemeente Rotterdam delen.

Onderwerpen roundtable:

 • De onduidelijk overheid, of toch niet?
 • Samen tot resultaat komen: Verbinden, vertrouwen en verrichten.
 • De adoptie van technologie en een nieuwe manier van werken
crm overheid evenement

Meer informatie over de evenementen?

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de opkomende evenementen. 


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl