Gezocht: at-ers in de dop die onze wereld gaan verbeteren

Voor een beter functionerend Nederland

32 - 40 uur per week 32 - 40 uur per week
Utrecht - Thuis Utrecht - Thuis

Ben jij klaar om it-er/ at-er te worden? Laat je omscholen!

Herken jij je in een grote verontwaardiging waarom de dingen zo gaan als ze gaan? Wil je werken aan een beter functionerend Nederland? Laat je dan omscholen tot at-er: een unieke it-er die echt het verschil zal gaan maken.

Over 2at

Wij heten je meer dan welkom bij het leukste IT-bedrijf van Nederland: 2at! Bij 2at zetten we ons iedere dag in om met onze steeds maar groeiende kennis van technologie, een beter functionerend Nederland te bouwen. We hebben het niet over targets of productiviteit, maar hebben het over hoe we de wereld van onze opdrachtgevers met onze slimheid steeds een beetje (of heel veel) kunnen verbeteren.

We doen dat met onze 'at-ers'. Dat zijn dus geen 'it-ers' maar atypische it-ers, dus: at-ers. Wat ons atypisch maakt is dat we niet plat gaan op lange complexe stukken code, niet snel onder de indruk zijn van alle toepassingen die de technische wereld dagelijks presenteert als 'geweldige uitvinding' en niet de IT als doel nemen, maar als middel om verbeteringen te kunnen realiseren.

Over de 2at-er

We zijn nuchter, oprecht, kritisch en komen altijd goed beslagen ten ijs, we kennen onze wereld. Als je bij 2at komt werken merk je al snel dat de mensen bij 2at een aantal dingen heel erg belangrijk vinden. Dat wordt vaak aangegeven in woorden als nut, waarde, resultaat, maar meer nog dan in deze woorden kan je dat merken in het gedrag van 2at’ers.
Vragenstellers

2at’ers willen graag begrijpen wat ze doen en waarom ze dat doen. Dat betekent dat ze veel zullen doorvragen en niet zomaar aan het werk gaan. ‘Welk doel willen we bereiken? En voor wie? En als we dat doel hebben bereikt wat is er dan beter geworden?’

Samenwerkers

2at’ers begrijpen dat ze niet alleen werken, of voor zichzelf. Dat betekent dat ze duidelijke afspraken willen maken over wie, wanneer, wat doet. Dat ze verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen werk en tijdig communiceren over succes daarvan of eventuele obstakels die ze tegenkomen.

Afmakers

2at’ers begrijpen dat nut, waarde en resultaat pas ontstaat als werk klaar is. Dat betekent dat ze werk in de kortst mogelijke doorlooptijd af zullen willen maken. En het betekent dat ze begrijpen dat het dan ook goed moet zijn. Dat merk je doordat ze elkaar en de klant scherp zullen houden op het afmaken van werk en nakomen van afspraken en dat ze zorgvuldig zijn in het valideren van het werk voordat het aan elkaar of aan de klant wordt opgeleverd.

Dit neem je mee

leren, fouten maken, leren, fouten maken, leren, fouten maken, leren etc. etc.

Een plek in ons team van specialisten die samen tot de beste oplossingen met Microsoft technologie komen voor een diversiteit aan grote klanten. Een baan met heel veel vrijheid en ruimte voor initiatief.
Kennis
 • HBO/WO denkniveau
 • Een 8 voor wiskunde B op minimaal HAVO eindexamen
Vaardigheden
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Goed in puzzelen, met woorden en/of cijfers
Gedrag
 • Niet bang om je kwetsbaar op te stellen, fouten maken we allemaal
 • Zaken echt willen begrijpen door te vragen, te vragen en te vragen

Wat je verder mag verwachten:
 • Een natuurlijk ontwikkelpad met persoonlijke aandacht en trainingen
 • Een hechte cultuur; we helpen elkaar, lunchen samen en spelen graag een potje tafeltennis
 • De ruimte om fouten te maken en daarvan te leren
 • Een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding
 • Een flexibele werkcultuur met veel vrijheid
 • De kans om met IT-oplossingen echt het verschil te maken
 • Altijd direct een contract voor onbepaalde tijd


Dit bieden wij

Een plek in onze opleiding die in het eerste kwartaal van 2023 zal gaan starten. We weten niet hoe lang deze opleiding zal duren want dat is persoonsafhankelijk en het past niet bij ons hier een harde deadline aan te verbinden.

De opleiding bestaat uit een aantal onderdelen:

 • Uiteraard leer je C# en gaan we je leren hoe de Microsoft powerapps werken en hoe je deze kan maken.
 • Daarnaast zal je met een van onze collega's meedraaien met echte projecten en echte opdrachten, want hier leer je hoe we samenwerken en hoe we dat met elkaar hebben bedacht en doen.
 • We laten je een opdracht uitvoeren waarin veel van het geleerde kan worden toegepast.
 • We gaan je trainen op samenwerken, schrijven, projecten managen, communicatie etc. etc.

Word 2at'er

2at’er worden of vragen over hoe wij het wél durven? Neem contact op met Ruben en hij helpt jou verder.


Solliciteer
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Ruben Hassing
Ruben Hassing ruben@2at.nl
Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl