De wendbare overheid

Veranderende verwachtingen, nieuwe regelgevingen en stevige beleidsuitdagingen, helaas missen overheidsinstellingen regelmatig het adaptief vermogen om hier goed mee om te gaan en helpt technologie vaak niet mee. Wij geloven dat dat technologie overheden en ambtenaren niet vast moet zetten, maar juist wendbaar kan maken.

Stap voor stap naar een wendbare overheid

Technologie moet bevrijdend werken voor een beter functionerend Nederland

De wereld van overheden wordt vaak door technologie complexer gemaakt in plaats van simpeler. Een wildgroei aan applicaties, silo’s van data en gebrek aan verbindende processen. 2at focust zich juist op deze verbindende processen om de toekomst efficiënt te lijf te gaan. Een doordachte uitrol en volhardende adoptie van cloud gebaseerde data en low code technologieën is volgens ons de manier om uit de bestaande werkwijze te ontsnappen en stap voor stap nieuwe digitale processen te omarmen. Dat is lang niet altijd makkelijk, maar wel heel belangrijk.
Luister naar Dave Kiwi's visie op de overheid 01 min 57 sec

Klanten binnen de overheden

Digitale transformatie

National Coordinator Groningen Casestudy
Centrum Veilig Wonen Casestudy

Benieuwd wat 2at kan betekenen?

Problemen zijn er om verholpen te worden, zeker in de publieke sector. Is er een probleem en is door de digitale bomen het bos niet meer zichtbaar? Alles begint met een goed gesprek. Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl
Relatie- management voor publieke organisaties
Relatiemanagement is voor zowel de overheid als het onderwijs dé sleutel tot succes. Meer dan ooit is het cruciaal om goed te begrijpen wat er bij uw stakeholders speelt, en technologie kan dit proces vereenvoudigen én verbeteren.
×