De digitale onderwijsinstelling

Wendbaar en verbonden

Flexibilisering van het onderwijs, een leven lang leren, interactie tijdens de student lifecycle en een gepersonaliseerde studie-ervaring. Technologie kan hierin een belangrijke ondersteunende rol vervullen, maar in de praktijk is dat niet vanzelfsprekend. Wij geloven erin dat met de juiste aanpak en middelen, technologie het verschil kan maken voor studenten en medewerkers. Daar zetten wij ons elke dag voor in.

Technologie moet bevrijdend werken voor een beter functionerend onderwijsland

Stap voor stap naar een wendbare onderwijsinstelling op basis van data en slimme technologie.

Het IT-landschap van een willekeurige onderwijsinstelling bestaat uit een groot aantal applicaties gericht op specifieke processen. Dit maakt het bieden van een integrale studentreis praktisch onmogelijk. Want hoewel elke applicatie informatie over studenten bevat, ontbreekt een centraal 360-graden beeld van de student, de studentreis en zijn of haar activiteiten. En dat beperkt het adaptieve vermogen van onderwijsinstellingen richting de toekomst met thema’s als flexibilisering en leven-lang-leren.

Een doordachte uitrol en volhardende adoptie van cloud gebaseerde technologie met de focus op processen, data en low code technologieën is volgens ons de manier om onderwijsinstellingen en de studentenreis beter te ondersteunen en te bewegen naar een toekomstvast IT-landschap waarin architectuur en flexibiliteit hand in hand gaan.

Luister naar onze visie op het onderwijs 03 min 37 sec

Succesvol CRM implementeren in het hoger onderwijs

Download hier onze volledige gids inclusief Canvas

Succesvol CRM implementeren in het hoger onderwijs kan worden ondersteund door het CRM Impact Canvas, dat is ontwikkeld om een volledig beeld te geven van de inzet van een CRM-systeem binnen de gehele organisatie. Het invullen van dit canvas biedt voordelen zoals het verduidelijken van de behoeften, inzicht in de scope en complexiteit, onderbouwing van de business case, en hulp bij het bepalen van vervolgstappen en prioriteiten. Voor meer informatie, inclusief tips en praktische inzichten, kunt u onze uitgebreide gids downloaden, die een gedetailleerde uitleg van het canvas, visie op de sector, uitgewerkte scenario's en advies voor een succesvolle implementatie bevat. Download hier het losse CRM Impact Canvas.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Benieuwd wat 2at kan betekenen?

Problemen zijn er om verholpen te worden, zeker in de educatieve sector. Is er een probleem en is door de digitale bomen het bos niet meer zichtbaar? Alles begint met een goed gesprek. Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Joost Bentvelsen
Joost Bentvelsen
Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl
CRM Impact Canvas Succesvol CRM implementeren binnen het onderwijs
×