De digitale onderwijsinstelling: wendbaar en verbonden

Flexibilisering van het onderwijs, een leven lang leren, interactie tijdens de student lifecycle en een gepersonaliseerde studie-ervaring. Technologie zou dit moeten ondersteunen, maar in de praktijk doet het dit onvoldoende. Wij geloven dat technologie moet leiden tot bevrijding en bezieling, niet tot complexiteit en frustratie bij studenten en medewerkers.

Technologie moet bevrijdend werken voor een beter functionerend onderwijsland

Stap voor stap naar een wendbare onderwijsinstelling op basis van data en slimme technologie.

Het IT landschap van vandaag is grillig en moeilijk één te maken. Een wildgroei aan applicaties maakt het bieden van een integrale studentreis praktisch onmogelijk. Het adaptieve vermogen van onderwijsinstellingen richting de toekomst wordt daarnaast beperkt. Een doordachte uitrol en volhardende adoptie van cloud gebaseerde proces, data en low code technologieën is volgens ons de manier om onderwijsinstellingen en de studentenreis beter te ondersteunen en te bewegen naar een toekomstvast, geintegreerd IT-landschap.
Luister naar onze visie op het onderwijs 03 min 37 sec

Meer informatie, voorbeelden of podcasts over dit onderwerp?

Er is nog veel meer te ontdekken

Benieuwd wat 2at kan betekenen?

Problemen zijn er om verholpen te worden, zeker in de educatieve sector. Is er een probleem en is door de digitale bomen het bos niet meer zichtbaar? Alles begint met een goed gesprek. Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl
Lees meer in onze industrie analyse Digitaal succes in het onderwijs noodzaakt focus op schalen
×