De digitale onderwijsinstelling

Wendbaar en verbonden

Flexibilisering van het onderwijs, een leven lang leren, interactie tijdens de student lifecycle en een gepersonaliseerde studie-ervaring. Technologie kan hierin een belangrijke ondersteunende rol vervullen, maar in de praktijk is dat niet vanzelfsprekend. Wij geloven erin dat met de juiste aanpak en middelen, technologie het verschil kan maken voor studenten en medewerkers. Daar zetten wij ons elke dag voor in.

Technologie moet bevrijdend werken voor een beter functionerend onderwijsland

Stap voor stap naar een wendbare onderwijsinstelling op basis van data en slimme technologie.

Het IT-landschap van een willekeurige onderwijsinstelling bestaat uit een groot aantal applicaties gericht op specifieke processen. Dit maakt het bieden van een integrale studentreis praktisch onmogelijk. Want hoewel elke applicatie informatie over studenten bevat, ontbreekt een centraal 360-graden beeld van de student, de studentreis en zijn of haar activiteiten. En dat beperkt het adaptieve vermogen van onderwijsinstellingen richting de toekomst met thema’s als flexibilisering en leven-lang-leren.

Een doordachte uitrol en volhardende adoptie van cloud gebaseerde technologie met de focus op processen, data en low code technologieën is volgens ons de manier om onderwijsinstellingen en de studentenreis beter te ondersteunen en te bewegen naar een toekomstvast IT-landschap waarin architectuur en flexibiliteit hand in hand gaan.

Luister naar onze visie op het onderwijs 03 min 37 sec

Masterclass: Flexibel onderwijs in een digitale wereld

Herdefinieer onderwijs in een digitale wereld

Tijdens de Masterclass ‘flexibel onderwijs in een digitale wereld’ wordt u geholpen de koe bij de horens te vatten om met uw organisatie een doeltreffende transformatie in gang te zetten. U wordt ondersteunt om als organisatie de verandering in te zetten, om van een een complex en gefragmenteerd ICT-landschap naar een integraal onderwijs platform te gaan. Op deze manier bent u in staat om op een eenduidige, gepersonaliseerde en flexibele manier de student van dienst te zijn gedurende de complete studentreis. Van beginnend student, tot alumnus en zelfs daarna, een leven lang.

Meer informatie, voorbeelden of podcasts over dit onderwerp?

Er is nog veel meer te ontdekken

Benieuwd wat 2at kan betekenen?

Problemen zijn er om verholpen te worden, zeker in de educatieve sector. Is er een probleem en is door de digitale bomen het bos niet meer zichtbaar? Alles begint met een goed gesprek. Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Joost Bentvelsen
Joost Bentvelsen
Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl
Masterclass Flexibel onderwijs in een digitale wereld
×