15 juli 2021

Dave Kiwi versterkt 2at: ‘de publieke zaak heeft behoefte aan nieuwe oplossingen’

Utrecht, 15 juni 2021 – Met ingang van 1 juli 2021 wordt Dave Kiwi onderdeel van ²at. ²at is de leverancier van slimme bedrijfsoplossingen voor het publieke domein. Op basis van Microsoft Cloud technologie helpt ²at bij het organiseren van snelle en hoogwaardige dienstverlening, effectieve processen en ketens en verantwoorde inzet van gemeenschappelijke middelen. ²at combineert Dynamics, Power Platform en Office 365 technologieën om op basis van een platform visie integrale oplossingen te kunnen realiseren. Als mede algemeen directeur samen met Bas van Atteveldt zal Dave zich richten op het uitbreiden van de impact van ²at op de publiek sector.

De keuze voor ²at, was een evidente voor Dave:
"De publieke zaak heeft behoefte aan nieuwe oplossingen. Dit vraagt lef om af te wijken van de bestaande paden en wij snappen dat dit spannend is en niet vanzelf gaat. ²at biedt menselijke oplossingen voor relevante uitdagingen en doet dit met professionals met passie voor de publieke zaak en daar word ik weer heel enthousiast van."


In het verleden was Dave Kiwi oprichter en directeur van Microsoft Cloud Partner InSpark en lid van de worldwide Partner Advisory Council Public Sector van Microsoft. Ook is Dave promovendus aan de VU en doet hij onderzoek op het gebied van ‘Strategische verandering in de publieke sector’. De gedeelde passies van ²at en Dave voor vernieuwing in het publieke domein en cloud technologie bieden voor beiden een mooie basis voor een gezamenlijke toekomst.

²at oprichter Bas van Atteveldt zegt daarover:
"Met honderdduizenden gebruikers van onze oplossingen hebben we al 20 jaar veel mogen betekenen in de publieke sector. Een mooie uitgangspositie om een tandje bij te gaan zetten want ons werk zit er nog lang niet op. En dat is iets waarin Dave en ik ons beiden in herkennen: de visie dat IT het publiek belang veel beter kan dienen en de ambitie om daar de daad bij het woord te voegen."

Voor vragen neem contact op met dave@2at.nl

Dave Kiwi Auteur

Vraag een demo aan

Op zoek naar extra inspiratie?

Heeft de informatie op onze website je weten te triggeren of ben je op zoek naar specifieke informatie? Vraag dan eens een demo aan en laat ons in de opmerking weten waar je naar op zoek bent. Wij vertellen je graag meer over onze visie, strategie of kennis op het gebied van technologie.

Overig nieuws

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl