30 september 2021

2at verhuist naar kantoorgebouw Helix

Het nieuwe kantoor van 2at is met ingang van 27 september gevestigd in kantoorgebouw Helix direct gelegen aan de A2. Het nieuwe duurzame kantoorgebouw waarin beweging, ontmoeting en verbinding centraal staan is gelegen ter hoogte van Leidsche Rijn op circa 200 meter van station Leidsche Rijn. Kenmerkend voor het gebouw zijn het centrale atrium en de spiraalvormige trap in het atrium. Deze trap, zichtbaar vanaf de snelweg, is het hart van het gebouw en is het DNA van het ontwerp: beweging en daarmee gezond werken.

Het gebouw bestaat uit vier kantoorlagen, waarvan 2at de bovenste verdieping bezet. De 2at ruimte typeert zich door openheid, waar medewerkers, klanten en partners elkaar in een inspirerende ruimte kunnen ontmoeten en teams samen kunnen werken. Ook worden hybride werkvormen optimaal gefaciliteerd. Het nieuwe kantoor staat voor betere samenwerking tussen mensen en staat dus ook open voor klanten en partners, die altijd welkom zijn om bij 2at te komen werken.


Wilt u ook een keer bij 2at komen werken of gewoon een lekkere kop koffie komen drinken in Utrecht. Neem dan gerust contact op met ons op. 

Dave Kiwi Auteur

Vraag een demo aan

Op zoek naar extra inspiratie?

Heeft de informatie op onze website je weten te triggeren of ben je op zoek naar specifieke informatie? Vraag dan eens een demo aan en laat ons in de opmerking weten waar je naar op zoek bent. Wij vertellen je graag meer over onze visie, strategie of kennis op het gebied van technologie.

Overig nieuws

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl