07 oktober 2021

2at lanceert nieuwe website met DURF VAN WEL!

2at is in ontwikkeling en daar hoort ook een nieuwe website bij. De lancering van de nieuwe website is onderdeel van een bredere campagne rond het thema DURF VAN WEL. Durf van wel is een oproep aan onszelf onze klanten en potentiële medewerkers om lef te tonen. We leven in dynamische tijden, waarin veel verandert. Dit brengt onzekerheid met zich mee en is onderdeel van deze tijd. Met DURF VAN WEL roepen wij mensen op om ook bij twijfel lef te tonen en roepen we hun omgeving om dit ondernemerschap te ondersteunen, zodat vernieuwing ook de kans krijgt om succesvol te worden.


Deze boodschap tonen we niet alleen aan onze potentiële talenten en klanten, maar ook aan 200.000 forenzen per dag. Op deze wijze willen we Nederland laten weten dat we bij 2at de dingen net even anders doen en zo willen bijdragen aan een beter functionerende publieke sector.

Laat ons weten wat je vindt van onze nieuwe site, kijk op www.durfvanwel.nl

Teun de Jongh Auteur

Vraag een demo aan

Op zoek naar extra inspiratie?

Heeft de informatie op onze website je weten te triggeren of ben je op zoek naar specifieke informatie? Vraag dan eens een demo aan en laat ons in de opmerking weten waar je naar op zoek bent. Wij vertellen je graag meer over onze visie, strategie of kennis op het gebied van technologie.

Overig nieuws

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl