04 januari 2022

2at lanceert de Klantcontact app om publieke organisaties te helpen hun dienstverlening te verbeteren

Heeft u scherp in beeld waarom burgers, ondernemers, studenten of patiënten contact opnemen en wat de problemen zijn waar zij hulp bij nodig hebben? Weet u of verzoeken na het contact ook echt snel afgerond opgelost of waar structureel knelpunten zitten? Om uw klanten goed te helpen en uw dienstverlening structureel te verbeteren is goed inzicht in contactredenen en -afhandeling belangrijk, maar vaak is de data onvoldoende aanwezig. De Klantcontact app van 2at ondersteunt uw bij het data gedreven maken van uw dienstverlening. Met de Klantcontact app worden uw medewerkers in staat gesteld om binnen 10 seconden elke contact inclusief het resultaat te registreren. De Klantcontact app genereert automatisch rapportages, en geeft real-time inzicht in de voornaamste contactredenen per domein, welke contacten tot herhaalcontact leiden, waar de klantreis blokkeert of zelfs tot frustratie leidt. Door bijvoorbeeld informatievoorziening te verbeteren, processenstappen aan te passen of integraler te werken is het vaak mogelijk om effectiever te werken, de burgers tevredener te maken en het aantal contactmomenten te reduceren. Zo kan u meer met minder doen. De Klantcontact app biedt u de data om gericht te acteren en knelpunten en kansen met de grootste impact doeltreffender aanpakken.
De Klantcontact app werkt samen het Microsoft Power Platform en Microsoft Dynamics en biedt op basis van Power BI standaard drie dashboard welke uw dienstverlening direct meer data gedreven maken. Gebruikers van Microsoft Dynamics kunnen de Klantcontact app direct koppelen aan hun 360 gradenklant, zodat de complete contact geschiedenis vanuit het perspectief van de klant altijd paraat. Zo help de Klantcontact app uw dienstverlening naar een hoger niveau.
Gedurende het eerst kwartaal van 2022 geldt onze winteractie en kan men gratis gebruik maken van de Klantcontact app. Voor meer informatie of een demonstratie van de Klantcontact app kunt u contact opnemen met ons op met dave@2at.nl
Dave Kiwi Auteur

Vraag een demo aan

Op zoek naar extra inspiratie?

Heeft de informatie op onze website je weten te triggeren of ben je op zoek naar specifieke informatie? Vraag dan eens een demo aan en laat ons in de opmerking weten waar je naar op zoek bent. Wij vertellen je graag meer over onze visie, strategie of kennis op het gebied van technologie.

Overig nieuws

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl