27 september 2021

2at biedt als eerst standaardkoppeling van Haal Centraal met de Microsoft Cloud

In nauwe samenwerking met de VNG en Microsoft heeft 2at een standaardkoppeling ontwikkeld tussen de Microsoft cloud en de Haal Centraal BAG API. Met deze innovatie geeft 2at een concrete invulling aan het doel van de VNG met Haal Centraal: ‘het klaar voor gebruik aanbieden van basisgegevens aan gemeenten’. En door als eerste in Nederland deze koppeling met de Microsoft cloud te realiseren zetten we een belangrijke stap op de door Microsoft CEO Satya Nadella aangekondigde weg naar een per sector op maat gemaakte ‘industry cloud’.

En doordat het een uitbreiding is van de normale functionaliteit rondom personen en organisaties kan het direct worden ingezet in elke app op basis van Dynamics of het Power Platform, waardoor men sneller adressen invoert, minder fouten maakt en altijd actuele gegevens heeft.

Hieronder daarvan een eerste indruk.

Benieuwd naar wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Of kom je graag in gesprek over andere manieren waarop we Nederland beter kunnen laten functioneren? We gaan graag de dialoog aan. Bas van Atteveldt. 06-47136636. bas@2at.nl
Bas van Atteveldt Auteur

Vraag een demo aan

Op zoek naar extra inspiratie?

Heeft de informatie op onze website je weten te triggeren of ben je op zoek naar specifieke informatie? Vraag dan eens een demo aan en laat ons in de opmerking weten waar je naar op zoek bent. Wij vertellen je graag meer over onze visie, strategie of kennis op het gebied van technologie.

Overig nieuws

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl