05 juni 2023

2at behaalt twee Solutions Partner Designations: Business Applications en Digital & App Innovation

Wij, 2at, zijn verheugd om aan te kondigen dat we twee Microsoft Solutions Partner Designations hebben behaald. Deze prestigieuze erkenningen bevestigen onze bewezen expertise op het gebied van Digital & App Innovation en Business Applications. De Solutions Partner Designations zijn gebaseerd op de strategische oplossingsgebieden van Microsoft. Door het behalen van deze erkenningen tonen we ons vermogen om het succes van onze klanten te bevorderen en te voldoen aan hun behoeften op het gebied van Business Applications en Digital & App Innovation. Deze erkenningen hebben aanzienlijke waarde voor zowel 2at als onze klanten. Ze dienen als een duidelijke identificatie van ons als een ervaren en bekwaam partner op het gebied van de Microsoft Cloud-oplossingsgebieden. Bovendien geven de erkenningen aan dat we succesvolle resultaten hebben behaald voor onze klanten, gemeten aan de hand van klantsucces, vaardigheden en prestaties.

De twee behaalde Solutions Partner Designations zijn:
  1. Solutions Partner voor Digital & App Innovation
  2. Solutions Partner voor Business Applications

Als Solutions Partner zijn wij goed gepositioneerd om onze klanten hoogwaardige oplossingen te bieden die aansluiten bij hun specifieke behoeften op het gebied van Business Applications en Digital & App Innovation. Deze erkenningen versterken het vertrouwen van onze klanten in ons als betrouwbare partner en erkennen onze expertise op deze gebieden.

Voor meer informatie over de Solutions Partner Designation en de diensten die wij bieden, kunt u contact opnemen met Dave Kiwi.
Dave Kiwi Auteur

Vraag een demo aan

Op zoek naar extra inspiratie?

Heeft de informatie op onze website je weten te triggeren of ben je op zoek naar specifieke informatie? Vraag dan eens een demo aan en laat ons in de opmerking weten waar je naar op zoek bent. Wij vertellen je graag meer over onze visie, strategie of kennis op het gebied van technologie.

Overig nieuws

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl