Wat Customer Flow Solutions betekent voor uw organisatie

De Customer Service Management oplossing op Microsoft Dynamics

Customer Flow Solutions is een op Microsoft Dynamics gebaseerde, koppelbare oplossing voor klantcontactcentra om organisatiebrede processen en klantreizen naadloos te integreren met het klantcontact. Hierbij wordt de klantreis geleid door verschillende onderdelen van de organisatie, en kunnen de relevante medewerkers gestructureerd samenwerken om aan de klantbehoeften te voldoen. Dit zorgt ervoor dat uw klantenservice meer is dan alleen klantcontact.

  • Waardevolle data en stuurinformatie
  • Naadloze integratie van processen en klantreizen
  • Coördinatie van digitale werkprocessen en acties
  • Automatische klantupdates
  • Automatische monitoring van serviceniveaus

Hoe helpt Customer Flow solutions uw organisatie?

Een digitale snelweg voor (complexe) klantinteracties

Efficiëntie Verbetering
Customer Flow Solutions biedt organisaties de mogelijkheid om organisatiebrede processen en klantreizen moeiteloos te integreren met klantcontact. Dit resulteert in een efficiëntere werking, waardoor medewerkers klanten direct en adequaat kunnen helpen, zonder de noodzaak van interne doorverwijzingen. Dit leidt tot tijdsbesparing voor zowel klanten als de organisatie.
Verbeterde klantinteracties
Het systeem stelt relevante medewerkers in staat gestructureerd samen te werken om aan de behoeften van de klant te voldoen. Hierdoor kunnen verzoeken en klachten efficiënter worden afgehandeld, wat leidt tot betere klanttevredenheid en minder frustratie.
Inzicht en Monitoring
Customer Flow Solutions biedt waardevolle stuurinformatie en automatische monitoring van serviceniveaus. Hierdoor kunnen organisaties de klantreizen en processen in realtime volgen, verbeteringen identificeren en kwaliteitsnormen handhaven. Dit draagt bij aan een gestroomlijnde klantenservice en betere besluitvorming.

Demo aanvragen?

Get in touch

Problemen zijn er om verholpen te worden. Is er een probleem en is door de digitale bomen het bos niet meer zichtbaar? Alles begint met een goed gesprek. Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op.

Demo aanvragen
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl
Ook interesse in relatiemanagement? We hebben ook een factsheet waarin wij precies uitleggen waarom relatiemanagement van essentieel belang is voor uw organisatie.
×