Wat Bubl betekent voor een organisatie

Bubl. haalt data op uit verschillende systemen, biedt de mogelijkheid om doelgroepen aan te maken en zorgt ervoor dat instellingen gericht en efficiënt communiceren

 • Gerichte communicatie
 • Effectieve doelgroepselectie
 • Eenvoudige manier om berichten op te maken
 • Koppelt met bestaande IT-landschap

Hoe helpt Bubl een organisatie?

Profiteer van een volledige regie op studentcommunicatie

Gerichte communicatie op het juiste platform
Van alle kanten ontvangen studenten meldingen van de instelling en het is vaak niet duidelijk wat nu precies waar staat.  Dit hoeft niet het geval te zijn! Met Bubl vinden studenten altijd de juiste informatie.
Eenvoudig schakelen met verschillende doelgroepen
Maak gemakkelijk doelgroepen aan waarmee u op organisatieniveau, op faculteitsniveau, vestigingslocatie of zelfs op basis van interessegebied kan communiceren.
Voorkom een gefragmenteerde informatievoorziening
Bubl koppelt met bestaande IT systemen binnen de organisatie. Met Bubl vinden studenten altijd de informatie die ertoe doet op het voor hen relevante kanaal.

Fast Lane aanpak

Binnen 4 tot 8 weken uw eerste gebruikers aan het werk

2at biedt ondersteuning bij het optimaliseren en digitaal transformeren van organisaties met een snelle, gestandaardiseerde implementatie, gericht op continue verbetering en efficiëntie. Hun aanpak, de FAST LANE-methode, is ontworpen om het implementatieproces efficiënt te laten verlopen, waarbij de focus ligt op snelle onboarding en aanpassing. Deze aanpak is met name geschikt voor organisaties die te maken hebben met complexe maatschappelijke belangen en werken met Microsoft Technologie, en die minimaal 500 gebruikers hebben. De FAST LANE-aanpak is flexibel en aanpasbaar om te voldoen aan specifieke eisen en evoluerende zakelijke behoeften, waardoor organisaties snel en effectief gebruik kunnen maken van 2at's oplossingen met minimale verstoring en maximale resultaten.

Hoe de oplossing eruit ziet op scherm???

Inside the project

 • Maak eenvoudig berichten op
 • Inzichten in bereik
 • Maak gerichte doelgroepen

Bubl. stelt instellingen in staat om met specifieke groepen studenten te communiceren via interne platforms die ze daadwerkelijk gebruiken. Welke groep je ook wilt bereiken, de informatie komt altijd bij de juiste mensen terecht.

Microsoft Dynamics
Microsoft Dynamics

Zie real-time in één oogopslag hoe groot het bereik van berichten is en of deze door studenten en medewerkers daadwerkelijk worden gelezen.

Je kunt eenvoudig doelgroepen creëren, communiceren op organisatieniveau, op facultair niveau, op basis van locatie of zelfs op basis van het interessegebied.

Demo aanvragen?

Alles begint met een goed gesprek

Met Bubl heeft uw organisatie de mogelijkheid om het potentieel van zaakgericht werken echt te omarmen. Onze aanpak, in samenwerking met onze oplossing, helpt u bij het snel realiseren van verbeteringen en het bereiken van merkbare resultaten, terwijl we voldoen aan de strengste eisen op het gebied van privacy en veiligheid. Vraag nu een demo aan, waarin we u binnen dertig minuten voorzien van:


 • Meer inzicht in de oplossing
 • Informatie over onze aanpak/manier van werken
 • Inspiratie uit succesverhalen van klanten
 • Inzicht in hoe onze oplossing uw organisatie kan transformeren
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl