Met de Microsoft Cloud bouwen aan een beter functionerend Nederland

Durf van wel

2at is opgericht in het jaar 2001 en is gevestigd in Utrecht. 2at focust zich als Microsoft Business Application Partner uitsluitend op de publieke sector en heeft als doelstelling om IT in te zetten voor een beter functionerend Nederland. Om deze doelstelling te kunnen verwezenlijken werkt 2at al ruim 15 jaar met de vooroplopende technologie van Microsoft. 


Waarom de Microsoft Cloud?

Digitale transformatie

Dankzij Microsoft werkt u met de meest complete en uitgebreide productportfolio voor zakelijke toepassingen in een professionele omgeving. Zij zijn niet voor niets marktleider in de cloud. De krachtige no-/ low code functionaliteit van de Microsoft Cloud biedt flexibiliteit en wendbaarheid, hierdoor is er nog maar zeldzaam een ontwikkelaar van een leverancier nodig om processen in te richten en aan te passen. Daarbij werk je in de Microsoft Cloud op één van ‘s werelds meest veilige netwerken. Ook is de Microsoft Cloud modulair opgebouwd, hierdoor ben je extreem flexibel. Het is dus bijvoorbeeld mogelijk om Dynamics 365 CRM te koppelen voor beter klantcontact of aan Microsoft Teams voor efficiëntere communicatie tussen medewerkers.


Als partner van Microsoft is het voor 2at mogelijk om snel in te kunnen spelen op nieuwe technologieën. Ook geeft een partnerschap met Microsoft aan dat een organisatie kennis en kunde heeft over technische oplossingen en het leveren van de bijbehorende service. U bent dus bij 2at altijd gegarandeerd van kwaliteit en kennis over de nieuwste technologie/ mogelijkheden.

Digitale transformatie met de Microsoft Cloud

Drang naar echte verbetering

Met de hedendaagse cloudplatformen, low-code applicaties en datatechnologie hebben we de tools in handen om de dienstverlening in de publieke sector te optimaliseren. Sneller, slimmer en eenvoudiger werken zijn daarbij de voornaamste aanjagers. Nog te vaak komen berichten over slecht gedigitaliseerde processen in het publieke domein naar boven. Wij geloven dat we met de huidige technologie meer kunnen bieden. Met dank aan de Microsoft Cloud hoeven we het wiel niet altijd opnieuw uit te vinden, soms is ervoor zorgen dat technologie op de juiste manier wordt ingezet voldoende. Wanneer de oplossing effectief is omarmen mensen het vanzelf en leren we hoe het beter kan. In actie komen is waar de digitale transformatie start.

Biz Apps van de Microsoft Cloud

Verbeter je bedrijfsprocessen

Met Biz Apps biedt Microsoft een volledige service aan speciaal gebouwde applicaties voor iedere organisatie om specifieke zakelijke functies te beheren. Biz Apps beheert onder andere ERP, CRM, Marketing Insights, samenwerking en procesautomatisering. Met de verschillende Biz Apps heb je de mogelijkheid om de relatie met je doelgroep op een eenvoudige manier te versterken. Jouw organisatie ontwikkelt het vermogen om doeltreffende oplossingen te creëren die digitale transformatie stimuleren.

Met Biz Apps til je jouw organisatie naar een hoger niveau. Ingewikkelde bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd naar functionaliteiten die relevant zijn voor de werkzaamheden binnen een organisatie. Ook versterken de Biz Apps de schaalbaarheid van uw organisatie aan de hand van verbonden, intelligente- en verenigde workloads. 

Het voornaamste voordeel van Biz Apps is dat je direct verbonden bent met het wereldwijde partnergemeenschap van Microsoft. Deze voordelen heeft ook netwerkbeheerder Tennet mogen ervaren. In een uitgebreide case hebben wij dit pragmatisch voor u op een rijtje gezet. 

A-typische oplossingen

Met het Microsoft platform

Voor zowel de overheid als het onderwijs hebben wij een aantal oplossingen weten te realiseren die bijdragen aan een beter functionerend Nederland. Een aantal van deze oplossingen hebben wij hieronder geformuleerd, met de manier hoe het Microsoft platform hieraan bijdraagt. 
Zaakcentraal

combineert proces automatisering met krachtige data technologie vanuit Microsoft Cloud. Met Zaak Centraal modeleer je processen met Power apps in flow, heb je inzicht via Power BI en kun je vanuit Azure kunstmatige intelligentie toevoegen. Zaak Centraal is een oplossing ontwikkelt op het Microsoft Power Platform. Microsoft Cloud biedt klanten robuuste beveiliging, een krachtige gegevensbescherming op basis van een transparante werkwijze.

Klantcentraal

Is een op Microsoft Cloud gebaseerde oplossing voor publieke organisaties gericht op het verbeteren en digitaliseren van de dienstverlening aan burgers en ondernemers. Het uitbouwen en verdiepen van de relatie met hen is hierbij het hoofddoel. Op basis van data en analyses kunnen gepersonaliseerde diensten onafhankelijk van het kanaal effectief aan worden geboden. 

Klant Centraal combineert procesautomatisering met krachtige datatechnologie vanuit de Microsoft Cloud. Monitor, analyseer en verbeter processen op basis van betere inzichten met Power BI en maak de processen slimmer op basis van kunstmatige intelligentie van Azure. 

Studentcentraal

Combineert gebruiksgemak met krachtige datatechnologie vanuit Microsoft. Andere systemen zoals Power apps en Flow zijn te integreren, ook verdiepende applicaties als Power BI en Azure kunnen toegevoegd worden. 

Samen het volgende hoofdstuk te schrijven?

Wij van 2at vertellen ons verhaal graag, want wij zijn trots op wat we doen. Roept het wat vraagtekens op, of zijn er andere vragen die nog spelen? Wij helpen je graag! Laat een bericht achter en wij komen hier zo snel mogelijk op terug.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl