Onconventioneel advies

Plaats eerst de ladder tegen de juiste muur

Wij van 2at werken net een beetje anders dan gebruikelijk. We proberen echt het verschil te maken door eerst te kijken of we wel met het juiste probleem bezig zijn in plaats van elke keer een bestaande oplossing proberen te verbeteren.

Strategie & Architectuur

Wél de ladder tegen de juiste muur zetten

Wij zijn er van overtuigd dat technologie moet leiden tot een beter functionerend Nederland. Daarom bestaat 2at. Wij willen de publieke sector in staat stellen hun publieke bijdrage sneller, slimmer en eenvoudiger te realiseren. Door altijd ons te blijven afvragen of we wel het echt probleem bezig zijn, door te pakken en af te maken, halen we het maximale uit technologie. We helpen de publieke sector tot oplossingen waar ze trots op kunnen zijn en burgers, ondernemers en studenten blij van worden. Pas dan zijn wij ook blij!

Versnel uw digitalisering met de App Innovation Game

Van strategie naar een eerste App in een maand

De wereld is in transitie. Om bij te blijven wil en moet de publieke sector versnelt digitaliseren. Cloud biedt nieuwe wendbaarheid en bevrijdt organisaties van rigide systemen. Tijdens de App Innovation Game maakt u kennis met onder andere low code en data technologie en ervaart u de voordelen voor uw organisatie. De App Innovation Game biedt een enerverende ervaring, waarbij samen ambitieuze digitale doelen gesteld worden, gericht op het innoveren van de publieke sector. In drie workshops (overmorgen, morgen en vandaag) werken we van strategische uitdagingen naar concrete doelen en realistische oplossingen. Met de App Innovation Game stappen we samen buiten bestaande kaders en gebruiken we technologie om tot nieuwe oplossingen te komen, en zo versnelt te digitaliseren.

Help jij ons het volgende hoofdstuk te schrijven?

Wij van 2at vertellen ons verhaal graag, want wij zijn trots op wat we doen. Roept het wat vraagtekens op, of zijn er andere vragen die nog spelen? Wij helpen je graag! Laat een bericht achter en wij komen hier zo snel mogelijk op terug.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl