De dag van morgen is vandaag

Digitale transformatie

Wij willen nieuwe standaarden neerzetten. Dit betekent niet altijd het wiel opnieuw uitvinden, soms is het aan de juiste wagen hangen genoeg. Dit alles met als doel om de dienstverlening van de publiek sector op een hoger niveau komt.

Onconventioneel advies

Plaats eerst de ladder tegen de juiste muur

Wij van 2at werken net een beetje anders dan gebruikelijk. We proberen echt het verschil te maken door eerst te kijken of we wel met het juiste probleem bezig zijn in plaats van elke keer een bestaande oplossing proberen te verbeteren.

Strategie & Architectuur

Wél de ladder tegen de juiste muur zetten

Wij zijn er van overtuigd dat technologie moet leiden tot een beter functionerend Nederland. Daarom bestaat 2at. Wij willen de publieke sector in staat stellen hun publieke bijdrage sneller, slimmer en eenvoudiger te realiseren. Door altijd ons te blijven afvragen of we wel het echt probleem bezig zijn, door te pakken en af te maken, halen we het maximale uit technologie. We helpen de publieke sector tot oplossingen waar ze trots op kunnen zijn en burgers, ondernemers en studenten blij van worden. Pas dan zijn wij ook blij!

Digitale transformatie met de Microsoft Cloud

Drang naar echte verbetering

Met hedendaagse cloud platformen, low code applicaties en data technologie hebben we de tools in handen om de dienstverlening in de publieke sector te verbeteren. Sneller, slimmer en eenvoudiger zijn daarbij de aanjagers. Nog te vaak komen berichten over slecht gedigitaliseerde processen in het publieke domein. Wij geloven dat we met de huidige technologie meer kunnen bieden. We hoeven het wiel niet altijd opnieuw uit te vinden, soms is zorgen dat het op de juiste manier ingezet wordt genoeg. Wanneer de oplossing effectief is omarmen mensen het vanzelf en leren we hoe het beter kan. In actie komen is waar de digitale transformatie start.

Help jij ons het volgende hoofdstuk te schrijven?

Wij van 2at vertellen ons verhaal graag, want wij zijn trots op wat we doen. Roept het wat vraagtekens op, of zijn er andere vragen die nog spelen? Wij helpen je graag! Laat een bericht achter en wij komen hier zo snel mogelijk op terug.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl