Innovatie in de publieke sector met het Microsoft Platform

Als publieke organisatie heb je te maken met uitdagingen op tal van onderwerpen. Je moet voortdurend laveren tussen het belang van vernieuwing en efficiëntie enerzijds en het beschermen van je publieke waarden anderzijds. Het Microsoft platform biedt organisaties de mogelijkheid om hier op een juiste manier mee om te gaan. Om het wiel niet opnieuw te hoeven uitvinden en van elkaar te leren, hebben wij deze inspirerende kennissessie georganiseerd, met diverse professionals uit het publieke domein. 

Kennissessie

4 juli 2024 van 13:30 tot 16:30 uur

Geïnteresseerd?

Het Microsoft platform biedt een krachtige omgeving met hoogwaardige beveiligingsfuncties en helpt je om wendbaar te blijven. Hierdoor kun je de beschikbare technologieën inzetten voor het realiseren van oplossingen op allerlei gebieden, zoals het verbeteren van je dienstverlening, procesoptimalisatie (van het WOZ bezwarenproces tot aan het parkeervergunning proces), en eenvoudiger samenwerken met burgers, ondernemers en ketenpartners.

Slim gebruik maken van data is daarbij essentieel. Tijdens deze sessie bieden wij een platform om kennis en ideeën uit te wisselen, nieuwe inspiratie op te doen over de inzet van Microsoft oplossingen binnen de publieke sector, en vragen te stellen aan experts.

Registeren Durf van wel

Voor wie?

Deze sessie is interessant voor iedereen binnen publieke organisaties die geïnteresseerd is in innovatie en optimalisatie.

Het programma

  • Welkom en introductie; de innovatieve overheid
  • Het belang van goede relaties (CRM) - Gemeente Utrecht
  • Blijf wendbaar (Klant Informatie Systeem) – Gemeente Hollands Kroon
  • Een transparante gemeente (Burgerportaal) – Gemeente Roosendaal
  • Hyper automation en RPA
  • Governance voor het PowerPlatform

Key takeaways

  • Inspiratie en ideeën - Ontdek nieuwe inspiratie over het inzetten van Microsoft-oplossingen binnen de publieke sector en stel vragen aan experts om je kennis te verdiepen.


  • Geoptimaliseerde dienstverlening - Vergaar inzichten over het optimaliseren van dienstverlening met behulp van Microsoft-technologieën om efficiëntere en effectievere service te bieden.


  • Data & Governance - Leer hoe je door effectief datagebruik en goede governance eenvoudiger kunt samenwerken met burgers, ondernemers en ketenpartners. Slimme data-analyse is daarbij essentieel voor succes.


Registreer je hier voor het evenement
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Noortje Molenaar
Noortje Molenaar noortje@2at.nl
Contact Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
030-8008000
contact@2at.nl