Succesvol CRM implementeren in het publieke domein

Download hier onze volledige gids inclusief Canvas

Succesvol CRM implementeren in het publieke domein kan worden ondersteund door het CRM Impact Canvas, dat is ontwikkeld om een volledig beeld te geven van de inzet van een CRM-systeem binnen de gehele organisatie. Het invullen van dit canvas biedt voordelen zoals het verduidelijken van de behoeften, inzicht in de scope en complexiteit, onderbouwing van de business case, en hulp bij het bepalen van vervolgstappen en prioriteiten. Voor meer informatie, inclusief tips en praktische inzichten, kunt u onze uitgebreide gids downloaden, die een gedetailleerde uitleg van het canvas, visie op de sector, uitgewerkte scenario's en advies voor een succesvolle implementatie bevat. Download hier het losse CRM Impact Canvas.

  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

  Het CRM Impact Canvas

  Van aanzetten naar inzetten

  Je kunt dit Canvas eenvoudig digitaal downloaden en bijvoorbeeld exporteren naar Miro om zelf in te vullen. We sturen uiteraard ook graag een hardcopy op A0-formaat toe, geschikt als praatplaat voor aan de muur of voor gebruik tijdens een fysieke brainstormsessie of workshop. Deze sturen we kosteloos naar je op. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact op om de verzending te regelen.

  Meer informatie of persoonlijk advies?

  Neem contact op met Noortje

  Bent u geïnteresseerd, maar heeft u liever een persoonlijk of digitaal gesprek met Noortje? Of wilt u samen met Noortje, onze customer success manager voor publieke organisaties, het canvas invullen voor de meest optimale resultaten? Laat dan hieronder uw gegevens achter, samen met uw vraag of opmerking. Voor andere vragen of opmerkingen staan wij uiteraard ook klaar om u verder te helpen!
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

  Noortje Molenaar
  Noortje Molenaar noortje@2at.nl
  Contact Reykjavikstraat 1
  3543 KH Utrecht
  030-8008000
  contact@2at.nl